Бившият премиер отново привлече вниманието върху себе си с това, което

...
Бившият премиер отново привлече вниманието върху себе си с това, което
Коментари Харесай

Бойко Борисов изкара доклад, показващ липса на използване на СРС-та през 2020 година

Бившият министър председател още веднъж притегли вниманието върху себе си с това, което сподели.

" През 2020-та бюрото не е установило непозволено потребление на СРС, което е добър отзив за органите, които го ползват ", това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на ексклузивен брифинг пред публицисти, показвайки отчет за това, приближаващ от Националното бюро за надзор на специфични разследващи средства.

" Всякакви тълкования за това кой по кое време им по какъв начин - има два типа подслушване. Законно и нелегално, а тези, които са го поискали - носят своята отговорност ", добави той.

Борисов съобщи, че отчетът е бил подготвен доста от дълго време, само че е било комфортно на ръководещият в този момент кабинет - данните да бъдат изкарани в този момент.

Според него посредством погрешна информация за подслушвания през 2020-та година, е паднал процентът на групировката на изборите през предходната година.

" Всички партии са се обединили към седем точки, а данните демонстрират, че светът е в предвоенна обстанова, над въздушното ни пространство летят НАТО-вски самолети, образуват се батальони и всичко това е в нашия район. Приветстваме опитите за дипломатически старания за решение на казуса ", съобщи той по въпроса с спора сред Русия и Украйна.

" Предлагаме при бюджета на второ четене, точките от КСНС да бъдат подкрепени и финансово, с цел да има България своята сигурност ", добави водачът на ГЕРБ.

" Ние поддържаме тези точки, ще ги подкрепим и в Народното събрание, стига да има воля да го създадат. Важно е да се посочи от къде ще се отрежат тези пари ", акцентира Бойко Борисов, написа eurocom.bg.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР